Openingsuren keuken van ma tot vrij
aankomst tussen 
12:00-13:00  &  19:00-21:00

Reserveer uw tafel online

Menukaart 

 

kip aperio (5 stuks) met verse tartaar saus

Gedroogde Spaanse ham

11.00

13.00

Calamaris friti met verse tartaar saus 13.00

Gedroogde ham "Jamon 100% Iberico Bellota, Dehesa de Ectremadura"

18.00

duo bordje Secreto / gedroogde ham Iberico

19.00

Gegrilde scampi (6stuks) / huisgemaakte tartaar 19.00
Oesters  (6 stuks / 9 stuks) 18.00 / 25.00
Secreto 7 dry aged Rubia Galeta (gedroogde entercote) 18.00
Bij alle tapas bordjes wordt er brood geserveerd


Voorgerechten

verse groentensoep 7.00 
Calamaris friti met verse tartaar saus 13.00
Kaaskroketten v/d Chef 12.00
Garnaalkroketten v/d Chef 17.00
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw 16.00
olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola  
Escargots 16.00
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen 16.00
Gegrilde Scampi (wild catch, black tiger) met verse tartaarsaus 17.00
Gamba's "Black Tiger India (3 stuks) 18.00
Oesters  (6 stuks / 9 stuks) 18.00 / 25.00

 

Gegrilde kreeft v/d Chef (per 2 pers.) prijs per persoon

26.50 

 

Hoofdgerechten

Alle gerechten worden op houtvuur gebakken op de grill 
 
Hambuger "Het Tomme Goed" met koud sausje 18.00
Hamburger Txogitxu met koud sausje 19.00
Varkens Côte à l'os (verkrijgbaar per persoon) 20.00
Rundsbrochette "Het Tomme Goed" (malse stukken - 300gr) 24.00
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon) 27.00
Côte à l’os van Ierse Ribeye  (verkrijgbaar per persoon) prijs per persoon 30.00
Côte à l’os “Txogitxu” (Carnicas Harakinak) Dry Aged (3 weken) (prijs per persoon) 49.00
Geput uit een lange traditie van meer dan 150 jaar selectie van de beste koeien, is Txogitxu een gepassioneerd begeesteraar van de magistrale cider- en grillcultuur, die zo eigen is aan San Sebastian in Spaans Baskenland. Deze cultuur onderscheidt zich door uitsluitend vlees te selecteren van oudere koeien en ossen vanaf 7 jaar tot soms wel 20 jaar. (verkrijgbaar per persoon)  
Filet pur van ons Belgisch “Witblauw” 29.00
Lamskroon / lookboter 30.00
Gamba's "Black Tiger India (5stuks) 33.00
Op vel gebakken zalm (Schotse zalm "La Belle Rouge") 30.00
Scampi (wild catch – black tiger) / huisgemaakte tartaar 29.00
Gegrilde tonijn  32.00
Kreeft v/d Chef (specialiteit v/d Chef)   52.00

Verse sausen van de Chef : béarnaise, champignon, peper, choron, blackwell

Gratin aardappelen (verse eigen bereiding)

3.00

1.50


Bij alle hoofdgerechten zijn er verse frietjes of een aardappel in de pel inbegrepen, salade en tomaat.

  

Suggesties 
   

 iedere week zijn er andere suggesties, speciale côte à l'os,...

 
   
 

 

   
Super Steak (+- 350 gram) botermals  niet iedere dag beschikbaar 24.00
   

 

 

 

 

 

 

Menu “Het Tomme Goed” 

€ 49.00

Voorgerecht
 
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw / olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola
of
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen / vinaigrette
of
Garnaalkroketten v/d Chef (toeslag 1 euro)
 
Hoofdgerecht
 
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon)
of
Côte à l’os van Ierse Ribeye “Angus” (verkrijgbaar per persoon)  €53.00
of
Côte à l’os “Txogitxu” (Carnicas Harakinak) Dry Aged (verkrijgbaar per persoon) €72.00
of 

 NIEUW proef 2 soorten in 1 keer (verkrijgbaar vanaf 2 pers. en veelvoud van 2)

côte à l'os Witblauw en Ierse Ribeye  €52/p.

iedereen moet gelijke bakwijze hebben

of

 NIEUW proef 3 soorten in 1 keer (enkel verkrijgbaar voor 3 /6 / 9 pers. of meer

côte à l'os Witblauw, Ierse Ribeye en Txogitxu €60.00/p.

iedereen moet gelijke bakwijze hebben

of
op het vel gebakken zalm €52.00/p.
of
gegrilde scampi (wild catch - black tiger)  €51.00/p.
 
bij het hoofdgerecht worden verse frietjes of aardappel in de schil, salade en tomaat geserveerd,
met sausje naar keuze
Dessert 
 
Irish coffee  
of
Dame Blanche
 

 

Kinderkaart 
   
Kaaskroket (1 stuk / 2 stuks) 8.00 / 14.00
Garnaalkroket (1 stuk / 2 stuks) 10.00 / 19.00
Gegrilde chipolata 12.00
Hamburger "Het Tomme Goed" 12.00
Gegrilde filet pur 17.00
Gegrilde scampi's (6 stuks) 20.00
   

 

Dessert 
   
Advokaat 6.00
Kolonel (3 bollen citroensorbet / wodka) 11.00
Crème brulée (eigen specialiteit) 9.00
Chocolademousse v/d Chef 8.00
Coupe vanille 7.00
Coupe advokaat 9.00
Dame Blanche 9.00
Chocolade moelleux / ijs 9.00
Kaasbordje (de smaak van kaas) 12.00
sorbet van citroen 7.00 
   
  Voor de kleine snoepertjes
   
Kinderijs (2 bollen) 6.00
Kinder dame blanche 7.00

Het Tomme Goed b.v.b.a.

José Vanbeselaere
Rijkegemkouterstraat 7
8700 Tielt

Tel. 0477 513 888

BE.0553.769.238

KBC BE61 7360 0468 0417

info@hettommegoed.be 

Schrijf uw in op onze nieuwsbrief

ook verkrijgbaar bij
“Bij Hilde & Lieven"

Ieperstraat 53 te 8700 Tielt
Tel. 051 40 31 56
Openingsuren
Maandag t.e.m. zaterdag 5u.15 – 19u.00
Zondag 10u.30 – 12u.00

Reserveer uw tafel