Openingsuren van maandag tot vrijdag
's middags aankomst tussen 12:00-13:00
bar open tot 15:00 - gesloten om 15:30

's avonds aankomst tussen 19:00-21:00
bar open tot 23:30 - 
gesloten om 24:00

Bij annulering van uw reservatie of wijziging gelieve
te verwittigen via telefoon of sms

Reserveer uw tafel online

Restaurant gesloten op zaterdag, zondag, maandagmiddag en feestdagen

Menukaart 

 

Wagyu drooggezouten Specialiteit van de Chef 18.00
Witte worst by Dierendonck gegrild(warm) 13.00
Calamaris friti met verse tartaar saus 13.00
Gedroogde ham "Jamon 100% Iberico Bellota, Dehesa de Ectremadura" 18.00
Secreto 7 dry aged Rubia Galeta (gedroogde entercote) 18.00
Gebrande gerookte zalm 19.00
Scampi (6stuks) / huisgemaakte tartaarsaus 19.00
Oesters  (6 stuks / 9 stuks) 20.00 / 28.00
Crispy Chicken / tartaarsaus

15.00 

   
   
   
Bij alle tapas bordjes wordt er brood geserveerd


Voorgerechten

   
Calamaris friti met verse tartaar saus 13.00
Kaaskroketten v/d Chef 14.00
Garnaalkroketten v/d Chef 19.00
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw 18.00
olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola  
   
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen 18.00
Gegrilde Scampi (wild catch, black tiger) met verse tartaarsaus 17.00
Gamba's "Black Tiger India (3 stuks)  18.00
Oesters  (6 stuks / 9 stuks) 20.00 / 28.00
Gegrilde kreeft v/d Chef (per 2 pers.) prijs per persoon (niet op vrijdagavond) 30.00

 

Hoofdgerechten

Alle gerechten worden op houtvuur gebakken op de grill 
 
Hambuger "Het Tomme Goed" met koud sausje met broodje 22.00
   
Hamburger Wagyu met koud sausje en broodje 25.00
Gegrilde vegan schotel (3 dagen op voorhand bestellen aub) 28.00
Rundsbrochette "Het Tomme Goed" (malse stukken - 300gr) 30.00
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon) 35.00
Côte à l’os van Ierse Ribeye  (verkrijgbaar per persoon) prijs per persoon 36.00
Côte à l’os “Oedslach”  by Dierendonck (prijs per persoon) 56.00
Filet pur van ons Belgisch “Witblauw” 36.00
Lamskroon / lookboter 36.00
Gamba's "Black Tiger India (5stuks) 35.00
Op vel gegrilde zalm  32.00
Scampi (wild catch – black tiger) / huisgemaakte tartaar 32.00
Gegrilde tonijn  32.00
Kreeft v/d Chef (specialiteit v/d Chef) NIET OP VRIJDAGAVOND  65.00
Verse sausen van de Chef : béarnaise, champignon, peper, choron 3.00
Gratin aardappelen (verse eigen bereiding) 2.00


Bij alle hoofdgerechten zijn er verse frietjes of een aardappel in de pel inbegrepen, slaatjes en tomaat.

  

Suggesties 
 

 iedere week zijn er andere suggesties, speciale côte à l'os,...

 

 

 

Menu “Het Tomme Goed” 

€ 65.00

Voorgerecht
 
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw / olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola
of
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen / vinaigrette 
of
Garnaalkroketten v/d Chef 
 
Hoofdgerecht
 
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon)
of
Côte à l’os van Ierse Ribeye (verkrijgbaar per persoon)  €66.00
of
Côte à l’os “Oedslach”(verkrijgbaar per persoon) €86.00
of 

 proef 2 soorten in 1 keer (verkrijgbaar vanaf 2 pers. en veelvoud van 2)*

côte à l'os Witblauw en Ierse Ribeye  €67,00/p.

Côte à l'os Witblauw en Oedslach  €76,00/p.

Côte à l'os Ierse Rib-eye en Oedslach  €77,00/p.

 

 

of

 proef 3 soorten in 1 keer (enkel verkrijgbaar voor 3 /6 / 9 pers. of meer) *

côte à l'os Witblauw, Ierse Ribeye en Oedslach €80,00/p.

 

of
op het vel gebakken zalm €62,00/p.
of
gegrilde scampi (wild catch - black tiger)  €62,00/p.
 
bij het hoofdgerecht worden verse frietjes of aardappel in de schil, slaatjes en tomaat geserveerd,
met sausje naar keuze
Dessert 
 
Irish coffee  
of
Dame Blanche

 of

Crème Brulée

 

Kinderkaart 
   
Kaaskroket (1 stuk / 2 stuks) 9.00 / 15.00
Garnaalkroket (1 stuk / 2 stuks) 13.00 / 21.00
Gegrilde chipolata 14.00
Hamburger "Het Tomme Goed" 14.00
Gegrilde Côte à l'os Witblauw (mager en mals vlees) 18.00
Gegrilde scampi's (6 stuks) 22.00
Crispy chicken 5 stuks 16.00 

bij het hoofdgerecht worden verse frietjes of aardappel in de schil, slaatjes en tomaat geserveerd of verse appelmoes

 

Dessert 
   
Advokaat 10.00
Kolonel (2/3 bollen citroensorbet / wodka) 12.00/14.00
Crème brulée (eigen specialiteit) 10.00
Chocolademousse v/d Chef 12.00
Coupe vanille 2/3bollen 7.00/9.00
Coupe advokaat 2/3 bollen 10.00/12.00
Dame Blanche 2/3 bollen 9.00/12.00
Chocolade moelleux / ijs 12.00
   
sorbet van citroen 2/3 bollen 7.00/9.00 
   

  

Voor de kleine snoepertjes

   
Kinderijs (2 bollen) 7.00
Kinder dame blanche 9.00

Het Tomme Goed b.v.

José Vanbeselaere
Rijkegemkouterstraat 7
8700 Tielt

Tel. 0477 513 888

BE.0553.769.238

KBC BE61 7360 0468 0417

info@hettommegoed.be 

Schrijf uw in op onze nieuwsbrief

ook verkrijgbaar bij
“Bij Hilde & Lieven"

Ieperstraat 53 te 8700 Tielt
Openingsuren
Maandag t.e.m. zaterdag 5u.15 – 19u.00
Zondag 10u.30 – 12u.00

Reserveer uw tafel