Openingsuren van maandag tot vrijdag
's middags aankomst tussen 12:00-13:00
bar open tot 15:00 - gesloten om 15:30
's avonds aankomst tussen 19:00-21:00
bar open tot 23:30 - gesloten om 24:00
Bij annulering van uw reservatie of wijziging gelieve
te verwittigen via telefoon of sms
Restaurant gesloten op zaterdag, zondag, maandagmiddag en feestdagen
Wagyu drooggezouten Specialiteit van de Chef | 18.00 |
Witte worst by Dierendonck gegrild(warm) | 13.00 |
Calamaris friti met verse tartaar saus | 13.00 |
Gedroogde ham "Jamon 100% Iberico Bellota, Dehesa de Ectremadura" | 18.00 |
Secreto 7 dry aged Rubia Galeta (gedroogde entercote) | 18.00 |
Gebrande gerookte zalm | 19.00 |
Scampi (6stuks) / huisgemaakte tartaarsaus | 19.00 |
Oesters (6 stuks / 9 stuks) | 20.00 / 28.00 |
Crispy Chicken / tartaarsaus |
15.00 |
Bij alle tapas bordjes wordt er brood geserveerd |
Voorgerechten
Calamaris friti met verse tartaar saus | 13.00 |
Kaaskroketten v/d Chef | 14.00 |
Garnaalkroketten v/d Chef | 19.00 |
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw | 18.00 |
olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola | |
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen | 18.00 |
Gegrilde Scampi (wild catch, black tiger) met verse tartaarsaus | 17.00 |
Gamba's "Black Tiger India (3 stuks) | 18.00 |
Oesters (6 stuks / 9 stuks) | 20.00 / 28.00 |
Gegrilde kreeft v/d Chef (per 2 pers.) prijs per persoon (niet op vrijdagavond) | 30.00 |
Hoofdgerechten
Alle gerechten worden op houtvuur gebakken op de grill | |
Hambuger "Het Tomme Goed" met koud sausje met broodje | 22.00 |
Hamburger Wagyu met koud sausje en broodje | 25.00 |
Gegrilde vegan schotel (3 dagen op voorhand bestellen aub) | 28.00 |
Rundsbrochette "Het Tomme Goed" (malse stukken - 300gr) | 30.00 |
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon) | 35.00 |
Côte à l’os van Ierse Ribeye (verkrijgbaar per persoon) prijs per persoon | 36.00 |
Côte à l’os “Oedslach” by Dierendonck (prijs per persoon) | 56.00 |
Filet pur van ons Belgisch “Witblauw” | 36.00 |
Lamskroon / lookboter | 36.00 |
Gamba's "Black Tiger India (5stuks) | 35.00 |
Op vel gegrilde zalm | 32.00 |
Scampi (wild catch – black tiger) / huisgemaakte tartaar | 32.00 |
Gegrilde tonijn | 32.00 |
Kreeft v/d Chef (specialiteit v/d Chef) NIET OP VRIJDAGAVOND | 65.00 |
Verse sausen van de Chef : béarnaise, champignon, peper, choron | 3.00 |
Gratin aardappelen (verse eigen bereiding) | 2.00 |
Bij alle hoofdgerechten zijn er verse frietjes of een aardappel in de pel inbegrepen, slaatjes en tomaat.
Suggesties |
iedere week zijn er andere suggesties, speciale côte à l'os,... |
Menu “Het Tomme Goed”
€ 65.00
Voorgerecht |
Rundscarpaccio van ons Belgisch Witblauw / olijfolie / balsamico / Parmezaanse schilfers / rucola |
of |
Artisanaal gerookte zalm (top kwaliteit) / ajuin / peterselie / citroen / vinaigrette |
of |
Garnaalkroketten v/d Chef |
Hoofdgerecht |
Côte à l’os van ons Belgisch “Witblauw” (verkrijgbaar per persoon) |
of |
Côte à l’os van Ierse Ribeye (verkrijgbaar per persoon) €66.00 |
of |
Côte à l’os “Oedslach”(verkrijgbaar per persoon) €86.00 |
of |
proef 2 soorten in 1 keer (verkrijgbaar vanaf 2 pers. en veelvoud van 2)* côte à l'os Witblauw en Ierse Ribeye €67,00/p. Côte à l'os Witblauw en Oedslach €76,00/p. Côte à l'os Ierse Rib-eye en Oedslach €77,00/p.
|
of |
proef 3 soorten in 1 keer (enkel verkrijgbaar voor 3 /6 / 9 pers. of meer) * côte à l'os Witblauw, Ierse Ribeye en Oedslach €80,00/p.
|
of |
op het vel gebakken zalm €62,00/p. |
of |
gegrilde scampi (wild catch - black tiger) €62,00/p. |
bij het hoofdgerecht worden verse frietjes of aardappel in de schil, slaatjes en tomaat geserveerd, met sausje naar keuze |
Dessert |
Irish coffee |
of |
Dame Blanche |
of |
Crème Brulée |
Kinderkaart | |
Kaaskroket (1 stuk / 2 stuks) | 9.00 / 15.00 |
Garnaalkroket (1 stuk / 2 stuks) | 13.00 / 21.00 |
Gegrilde chipolata | 14.00 |
Hamburger "Het Tomme Goed" | 14.00 |
Gegrilde Côte à l'os Witblauw (mager en mals vlees) | 18.00 |
Gegrilde scampi's (6 stuks) | 22.00 |
Crispy chicken 5 stuks | 16.00 |
bij het hoofdgerecht worden verse frietjes of aardappel in de schil, slaatjes en tomaat geserveerd of verse appelmoes
Dessert | |
Advokaat | 10.00 |
Kolonel (2/3 bollen citroensorbet / wodka) | 12.00/14.00 |
Crème brulée (eigen specialiteit) | 10.00 |
Chocolademousse v/d Chef | 12.00 |
Coupe vanille 2/3bollen | 7.00/9.00 |
Coupe advokaat 2/3 bollen | 10.00/12.00 |
Dame Blanche 2/3 bollen | 9.00/12.00 |
Chocolade moelleux / ijs | 12.00 |
sorbet van citroen 2/3 bollen | 7.00/9.00 |
Voor de kleine snoepertjes |
|
Kinderijs (2 bollen) | 7.00 |
Kinder dame blanche | 9.00 |
Het Tomme Goed b.v.
José Vanbeselaere
Rijkegemkouterstraat 7
8700 Tielt
Tel. 0477 513 888
BE.0553.769.238
KBC BE61 7360 0468 0417
Ieperstraat 53 te 8700 Tielt
Openingsuren
Maandag t.e.m. zaterdag 5u.15 – 19u.00
Zondag 10u.30 – 12u.00