Openingsuren van maandag tot vrijdag
's middags aankomst tussen 12:00-13:00
bar open tot 15:00 - gesloten om 15:30

's avonds aankomst tussen 19:00-21:00
bar open tot 23:30 - 
gesloten om 24:00

Bij annulering van uw reservatie of wijziging gelieve
te verwittigen via telefoon of sms

Reserveer uw tafel online

Restaurant gesloten op zaterdag, zondag, maandagmiddag en feestdagen

 

Hoe is Grill restaurant Het Tomme Goed ontstaan ? 

José Vanbeselaere, zoon van Roger Vanbeselaere en Rachel Werbrouck van een gekende slagerij in Roeselare startte in 1984 zijn eigen beenhouwerij te Tielt, waar hij de slagerij opwerkte tot één van de grootste zaken als slagerij, traiteur en barbecue.

Slagerij José groeide in 30 jaar tijd uit tot een gespecialiseerde traiteurzaak waar in het BBQ-seizoen het grootste en het lekkerste aanbod grill-specialiteiten te verkrijgen waren in zijn streek.

Slagerij José behaalde tientallen gouden medailles voor eigen bereidingen waaronder ook de prijs voor de beste paté van België.

José Vanbeselaere die van in den beginne een zeer grote passie had voor alles wat te maken had met grill, zag zijn moment om te starten, samen met zijn vrouw Caroline Staelens met een eigen grill-restaurant toen hij de beschermde hoeve uit het Vlaams erfgoed in 2007 kon bemachtigen. Na verschillende jaren van verbouwingen werd het erfgoed in eer hersteld en werd een van de bijgebouwen omgedoopt tot een klassevol grill-restaurant.

José Vanbeselaere

Het Tomme Goed b.v.

José Vanbeselaere
Rijkegemkouterstraat 7
8700 Tielt

Tel. 0477 513 888

BE.0553.769.238

KBC BE61 7360 0468 0417

info@hettommegoed.be 

Schrijf uw in op onze nieuwsbrief

ook verkrijgbaar bij
“Bij Hilde & Lieven"

Ieperstraat 53 te 8700 Tielt
Openingsuren
Maandag t.e.m. zaterdag 5u.15 – 19u.00
Zondag 10u.30 – 12u.00

Reserveer uw tafel